Diplomuddannelse i vedligehold

Skal du tage uddannelsen?

Se datoer og priser for foråret 2020, efteråret 2020, eller hent alle relevante dokumenter hér.


Teknologisk Diplomuddannelse i Vedligehold, TDV

(Diploma of Technology in Maintenance)

Det er dokumenteret at manglende eller fejlagtig vedligehold årligt koster erhvervslivet milliarder af kroner, men med en diplomuddannelse i vedligehold kan du sikre din virksomhed optimal driftsikkerhed og spare mange tusinde kroner årligt.
Gennem uddannelsen får du blandt andet erfaring med at opstille langsigtede strategier for din virksomheds vedligeholdelsespolitik, samtidig med at du bliver bevidst om procesledelse og de kommunikative værktøjer.

Uddannelsens niveau og opbygning
Teknologisk Diplomuddannelse i Vedligehold er en uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er i høj grad erhvervsorienteret med projektopgaver i egen virksomhed. Det betyder, at den viden, du tilegner dig under uddannelsen, allerede fra begyndelsen af dit studieforløb, kan anvendes direkte i din virksomhed.

Uddannelsen er opbygget af obligatoriske moduler, herunder:

  • Teknik og metoder
  • Ledelse, organisation, økonomi og information
  • Ledelse, kommunikation og teamrelationer


Uddannelsen har også valgfri moduler, hvor du kan fordybe dig i netop de områder, der har din interesse. Det kan eksempelvis være: Facilities management (herunder jura, strategiudvikling og økonomi), energioptimering eller LEAN.
Uddannelsen er et års fuldtidsstudium, men gennemføres typisk på 2-3 år.

Hvem kan tage Teknologisk Diplomuddannelse i Vedligehold?
Uddannelsen retter sig mod ingeniører, maskinmestre, byggeteknikere, produktionsteknologer og installatører, der arbejder med vedligehold til daglig.
Vil du vide mere, så kontakt os på telefon eller mail.

Læs mere om, hvordan 3 tidligere studerende helt konkret har kunnet bruge diplomuddannelsen i vedligehold under vores udgivelser.

Tilmeld dig