Teknologisk Diplomuddannelse i Vedligehold

 

Skal du tage uddannelsen?
Se datoer og priser for foråret 2022, eller hent alle relevante dokumenter hér.

Tilmeld dig gennem VIA University College


Bliv uddannet til at varetage fremtidens vedligehold
på Videncenter for Drift & Vedligehold

Er du ansvarlig for virksomhedens vedligehold, og vil du gerne have værktøjerne til at eksekvere strategiske vedligeholdsmetoder, som optimerer jeres drift og vedligehold? På diplomuddannelsen i vedligehold lærer du at analysere konsekvenser ud fra et økonomisk, sikkerhedsmæssigt og miljømæssigt perspektiv.
Lejer

Det er dokumenteret, at manglende eller fejlagtig vedligehold koster erhvervslivet milliarder af kroner hvert eneste år. Med en diplomuddannelse i vedligehold kan du sikre din virksomhed optimal driftssikkerhed og spare mange tusinde kroner årligt.

Udnyt dit vedligeholdspotentiale 

Gennem uddannelsen får du blandt andet erfaring med at opstille langsigtede strategier for din virksomheds vedligeholdelsespolitik, samtidig med at du bliver bevidst om procesledelse og de kommunikative værktøjer. 
Du bliver klædt på til at styre og gennemføre vedligeholdsopgaver, og du får trænet dine kommunikations- og samarbejdsevner med andre professionelle, der beskæftiger sig med vedligehold og driftsoptimering.

Praksisnær undervisning med stor fleksibilitet 


Undervisning på diplomuddannelseUndervisningen er praksisnær og tilrettelægges med udgangspunkt i dine egne erfaringer fra vedligeholdsprojekter i egen virksomhed. Du får hermed konkrete redskaber, du kan tage hjem og anvende med det samme i dit arbejde med optimering af drift og vedligehold. Diplomuddannelsen i vedligehold tilbydes i samarbejde med VIA University College i Horsens. Det er desuden muligt at tilmelde sig en fleksibel diplomuddannelse i vedligehold for søfarende.

Sidder du stadig tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre.