Bülows Kaserne

Tæt på skolen, på Bülows Kaserne, Østre Voldgade 18, har du som studerende på FMS adgang til 2 lokaler.
I lokalerne kan du fx sidde sammen med din studiegruppe - tæt på Bülows Makerspace (se nedenfor) og stranden. Du har adgang til lokalerne i samme tidsrum, som du normalt har adgang til skolens lokaler. Der er desuden tekøkken og toilet tæt på lokalerne.

For at komme ind i lokalerne, skal du have en nøglebrik med. Der er opsat en nøgleboks med brikker i bygning A ved printeren i stueetagen. Du skal bruge dit adgangskort for at åbne boksen. Husk at udfylde logbogen der er placeret i boksen!
Da vi i øjeblikket har et begrænset antal brikker, bedes I gå flere sammen om en brik og aflevere brikken, når I ikke skal være på kasernen mere.

Information om adgangskode og password til Wi-Fi findes på oversigtsplanenerne, der er placeret i lokalerne.

Ved spørgsmål vedr. brug af Bülows Kaserne, henvend dig til skolens driftschef, Lars Ole Pallesen. Lars Ole har kontor ved it-afdelingen i Bygning C. Klik her for kontaktinfo.

Klik på billedet nedenfor for at se en oversigtsplan over kasernen, og hvor FMS' lokaler er:

Oversigtsplan

 

Bülows Makerspace

På kasernen findes også Bülows Makerspace, som er et teknologiværksted hvor man har adgang til bl.a. 3D-printere. Flere studerende kommer jævnligt i Makerspace og bruger faciliteterne - eller har studiejob.

Læs mere om Bülows Makerspace her eller find dem på Facebook.

3D-print