Før du starter

Inden du møder til semesterstart på BM4 (begge afdelinger) eller adgangskursus i Fredericia, er der nogle ting, du skal være på forkant med.
Læs derfor nedenstående punkter grundigt:

1. Du skal generere et kodeord, så du kan logge ind de steder, du skal kunne tilgå. Det gør du ved at sende en sms til 23 82 91 72, hvor du skriver kodeord. Så vil du få tilsendt et kodeord.
Bemærk, at kodeordet desværre ikke kan ændres til et selvvalgt.

2. Du skal bestille de bøger du skal bruge på det semester du starter på. Læs mere her.
Bemærk: Hvis du skal starte på adgangskurset i Fredericia, skal du desuden en licens til CAS-værktøjet Maple 2020. Dette er der et link til i det velkomstbrev, du modtager før studiestart.

3. Du skal have læst FMS' studiehåndbog. Der findes to versioner: En for FMS Esbjerg og en for FMS Fredericia.

4. Du skal logge ind på din studiemail. Denne kan du evt. indstille din telefon til at hente post fra (se link til manual nederst på siden).

5. Du skal logge ind på skolens studieportal (se link til manual nederst på siden).

6. Du skal logge ind på skolens intranet, som hedder Moodle, og tilmelde dig de fag, du skal tage på det kommende semester (se link til manual nederst på siden.

7. Du skal tage et billede af dig selv, som kommer til at være billedet på dit studiekort. Dette billede kan du tage hjemmefra.
Tag et billede af dig selv med en neutral baggrund. Billedet skal både være skarpt og ordentligt oplyst (tag det helst i dagslys).
Send billedet til studiefotoatfms [dot] dk. I emnefeltet skal du skrive dit studienummer. I tekstfeltet behøver du ikke skrive noget.

8. Du skal læse skolens politikker for it og alkohol. Dem finder du her.

N.B: Ovenstående punkter 4-6 bliver du guidet igennem i denne manual.