Asset Management

Det valgfri Asset Management-modul henvender sig til ledere og teknikere med ansvar for virksomhedens vedligehold og gør dig i stand til at arbejde holistisk og langsigtet med drift og vedligehold af virksomhedens fysiske aktiver.

Modulet styrker din forståelse for Asset Management og ISO 55 001-standarden, og du lærer at anvende Asset Management som et strategisk værktøj til ledelse, optimering og processer, der forbedrer virksomhedens vedligehold på den lange bane.

Vedligehold som investering

Du bliver introduceret til de tekniske krav i ISO 55 001-standarden og forskellige Asset Management-metoder og praktikker, herunder vedligeholdssystemer, auditering, ledelse, livscyklus, pålidelighed og trendanalyse af data.

Når du har gennemført modulet, kan du selv udvikle og eksekvere langsigtede Asset Management-planer, foretage risikostyring og performanceforbedring, som optimerer investeringen i de fysiske aktiver, du er ansvarlig for.

Tilmeld dig Asset Management-modulet

OBS: For dig med særlig interesse i grøn omstilling og energioptimering, tilbyder vi også valgmodulerne Energi & Forsyning samt Energioptimering & vedligehold.
 

Asset management