Vedligeholdsøkonomi

Står du over for at skulle udforme virksomhedens vedligeholdsstrategi, og savner du et økonomisk beslutningsgrundlag for at kunne retfærdiggøre investering i nye anlæg?

Vedligeholdsøkonomi er et valgfrit modul på Teknologisk Diplomuddannelse i Vedligehold, som er særligt relevant for dig, der arbejder med investeringer i vedligehold og livstidsforlængelse af anlæg i en privat virksomhed eller en offentlig organisation.

På modulet arbejder du eksempelvis med vedligeholdsbudgetter, konsekvensberegninger på investeringer, risikoanalyser, investeringsansøgninger (det gode eksempel), Weibull-kurver samt efterkalkulationer – alt sammen med konkrete cases og eksempler fra din egen hverdag.

Du får værktøjer til at optimere vedligeholdsøkonomien i din virksomhed og i højere grad udnytte potentialet i dit økonomi- og investeringsbudget.

Når du har færdiggjort modulet, kan du analysere og forstå økonomiske konsekvenser af tekniske valg, lægge vedligeholdsbudgetter, håndtere nye økonomiske krav og styre ressourcer i en vedligeholdsorganisation.

Læs mere og tilmeld dig Vedligeholdsøkonomi 

Økonomi