Hvad vil det sige at have eksamensangst?

Kan du ikke sove, hvis du skal fremlægge i undervisningen næste dag?
Går du i sort til eksamen, selvom du godt kan stoffet?

- Så har du måske eksamensangst.


Kontakt Dorthe for at få en snak og nogle redskaber til at arbejde med de udfordringer, du slås med. 
Er I flere, som har lyst til at gå sammen om at arbejde med fx eksamensangst, er I velkomne til at kontakte Dorthe som gruppe og holde møder sammen.

Bemærk, at hvis du har eksamensangst, er det ikke noget, du kan få til at forsvinde den sidste måned op til eksamen. Opsøg hjælp snarest muligt og giv dig selv god tid til at lære at arbejde med det. Det er vigtigt, at du selv er opsøgende og motiveret for at bruge tid på at arbejde med de udfordringer, du har.

Studenterrådgivningen

Som studerende på FMS har du også lov til at opsøge Studenterrådgivningen, der bl.a. har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Aarhus og Odense. Studenterrådgivningen har gode råd til studieteknik og eksamenslæsning, og de tilbyder både individuelle samtaler og gruppeforløb vedrørende angst, depression, stress og andre personlige/sociale problemer. Alle medarbejdere har tavshedspligt, og alt er finansieret af staten, så det er både trygt og gratis at kontakte dem.

Du kan evt. starte med at hente Studenterrådgivningens app "Eksamenshjælp", som har en masse tips og gode råd til studieteknik og eksamen samt en række øvelser, du måske kan bruge.