Bliv automationsteknolog på FMS

Den 3. september starter en helt ny æra, når vi byder velkommen til første hold automationsteknologstuderende, og DU kan nå at være med!

Kom til åbent hus og se de helt nye faciliteter, hør om uddannelsen, og mød en automationsvirksomhed.

Det sker mandag den 27. august fra kl. 14.00-16.00, hvor Søren Krogh Pedersen, direktør v/3Tech, fortæller om automationsteknologernes arbejde. Se evt. mere om virksomheden her: http://www.3tech.dk/index.html

Uddannelsen er en toårig akademiuddannelse med gode beskæftigelsesmuligheder inden for industriel automation og robotteknologi. Den udbydes formelt af UCL i Odense, men i praksis foregår hele det første semester i Fredericia på FMS. På 2. og 3. semester foregår undervisningen indtil videre delvist i Fredericia og delvist i Odense, kun 5 minutters gang fra stationen. 4. semester er du i praktik i en virksomhed, hvor du også skriver dit afgangsprojekt.

Fredericia Maskinmesterskole har en langvarig erfaring med undervisning i en bred vifte af tekniske områder, herunder automation. Til det nye uddannelsestilbud indrettes desuden faciliteter med helt nyt udstyr.

Du kan læse mere om uddannelsen her: https://www.eal.dk/uddannelser/automationsteknolog/

Adgangskravet er en gymnasial uddannelse med matematik og fysik på C-niveau. En række erhvervsuddannelser giver desuden adgang, hvis de er suppleret med matematik og fysik på C-niveau.

Vil du indmeldes?  Kontakt Erhvervskademi Lillebælt.

 

Åbent hus