FMS skal have ny rektor

Vores rektor, Torben Dahl, har taget en beslutning om at drosle ned og træde et skridt tilbage. Derfor opsiger han stillingen som rektor pr. 31. juli 2021. Torben bliver dog på skolen, hvor han vil påtage sig opgaver inden for undervisning samt have nogle koordinerende funktioner.

Torben skriver selv på sin LinkedIn-profil:
Igennem de sidste 20 år har jeg haft forskellige lederstillinger fra uddannelseschef på MUV og EASV, til afdelingsleder i offshorefirmaet SEMCO Maritime og de sidste 12 år som rektor på FMS i et fantastisk makkerskab med Jens Færgemand.
Rektorjobbet har været et drømmejob for mig med en masse spændende, men også meget krævende, opgaver, hvor der ofte har været et stort pres på kroppen. Jeg har derfor efter lang tids overvejelse besluttet at lytte til min krops advarselssignaler og sætte tempoet ned. Dette er efter min mening uforeneligt med jobbet som rektor på FMS, og jeg har derfor meddelt bestyrelsen, at jeg ønsker at fratræde fra denne stilling pr. 1. august 2021.
Mit hjerte banker stadig for FMS og maskinmesteruddannelsen, så jeg er derfor utrolig glad og taknemmelig for at have lavet en aftale med formandskabet på FMS om varetagelse af en projektkoordinatorfunktion kombineret med nogle undervisningsopgaver, som jeg også brænder for.

 

Vi er glade for, at Torben har taget en beslutning om at passe på sig selv, og vi er spændte på, hvad fremtiden vil bringe.

Stillingen som rektor på FMS er opslået på Jobindex.

Ridderkors
Torben Dahl modtog i 2016 Ridderkorset for sin indsats som rektor for FMS.